Francis Lui dari Kumpulan Galaxy Entertainment menamakan orang yang paling berpengaruh dalam industri permainan Asia
togel

Francis Lui dari Kumpulan Galaxy Entertainment menamakan orang yang paling berpengaruh dalam industri permainan Asia

Francis Lui Yiu Tung, naib pengerusi Galaxy Entertainment Group (GEG), dinamakan sebagai orang paling berpengaruh dalam industri permainan Asia untuk tahun ketiga berturut-turut pada Majlis Makan Malam Gala 2021 Inside data macau Asian Gaming Power 50 di Wynn Palace Macau di Cotai Jumaat lepas.

Inside Asian Gaming Power 50 ialah senarai 50 orang yang paling berpengaruh dan berkuasa dalam industri permainan di rantau ini. Kevin Kelley, ketua pegawai operasi GEG, juga termasuk dalam senarai itu.

Menurut GEG, Lui berdedikasi untuk “memudahkan kepelbagaian ekonomi Result SGP Macao” dan pembangunan mampan industri pusat peranginan bersepadu di bandar itu melalui penyampaian kemudahan dan produk yang berbeza, serta konsep asal.

Lui melahirkan rasa terima kasih kepada masyarakat, langkah kawalan dan pencegahan Covid-19 kerajaan, kerja pekerja barisan hadapan dan orang ramai atas sokongan mereka, mengulas: “Saya juga ingin menggalakkan semua orang menyokong seruan kerajaan Macao SAR dan mendapatkan vaksin secepat Result Sidney mungkin dan membantu komuniti mencapai imuniti kumpulan supaya komuniti kita boleh menjadi lebih stabil dan bagi pelancong tanah besar berasa tenang dalam perjalanan mereka ke Macao”.

Lui menambah: “Kami juga akan terus menyokong secara proaktif arahan dan langkah kerajaan SAR Macau untuk memupuk kepelbagaian ekonomi bandar dan pembangunannya sebagai pusat pelancongan dan riadah dunia.”

Lui, 66, adalah anak kepada pengasas GEG, Lui Che Woo. Beliau memegang ijazah sarjana muda sains dalam kejuruteraan awam dan ijazah sarjana sains dalam kejuruteraan struktur dari University of California di Berkeley. Beliau adalah ahli Jawatankuasa Kebangsaan Persidangan Perundingan Politik Rakyat China, lapor The Macau Post Daily.