Las Vegas Strip Casinos menang $ 693M ing September, Nevada Tops $ 1B maneh
togel

Las Vegas Strip Casinos menang $ 693M ing September, Nevada Tops $ 1B maneh

Las Vegas Strip sibuk saka tau. Lan senadyan sawetara pasar game negara wiwit ndeleng panjaluk wane lan muter subside, casinos Nevada operasi ing dhuwur unprecedented.

Las Vegas Strip casinos Nevada revenue game
Skyline Las Vegas Strip ing foto dijupuk ing 25. Oktober 2022. Strip casinos wis Data HK bahan bakar apa meh mesthi bakal rekor taun revenue liyane kanggo industri game Nevada. (Gambar: Twitter)
September 2022 nandhani 19 sasi saurutan sing casinos Nevada menang ing luwih saka $ 1 milyar. Sawise tonggak penting sing pantes dirayakake, kasino Nevada saiki wis dadi kebiasaan wiwit rekor rekor diwiwiti ing Februari 2021.

Nevada Gaming Board Control dicethakaké ana revenue game reged statewide (GGR) $ 1,248 milyar ing September. Iki meh 8% mundhak wiwit September 2021. Mung telung saka 20 pasar sing dipantau ngalami penurunan saben taun.

September entuk manfaat saka duwe siji dina akhir minggu tambahan tinimbang sasi ing 2021.

Strip Surges Terus
Clark County kang Las Vegas, paling penting saka 20 pasar meter, terus kanggo pengalaman muter tahan.

casinos Strip ditarik meh $ 693 mayuta-yuta saka gamblers, 8,25% taun-over-taun premium. Mesin slot mimpin rapat umum ing September, minangka terminal ing seret utama kui GGR $ 409,5 mayuta-yuta – 15% luwih saka setahun kepungkur. Lonjakan slot ngimbangi revenue flat saka game table, minangka craps, blackjack, lan roulette kabeh menang kurang dolar ing tingkat menang miskin.

Main kuat ing Strip ing tengah kahanan sing durung mesthi ekonomi lan rekor Keluaran SDY inflasi wis aken kanggo bali saka konvènsi lan acara gedhe-gedhe, plus kickoff saka NFL lan musim bal-balan College. Casino residensi lan nuduhake uga wis bali menyang kapasitas lengkap lan tamu ngisi kursi.

Total [Strip] sasi iki didorong dening tanggalan olahraga lan hiburan liyane sing luar biasa kuwat, kalebu konser, residensi, festival musik, lan telung acara olahraga sing terkenal, ” ujare Michael Lawton, analis ekonomi senior NGCB.

Bebarengan karo downtown Las Vegas, North Las Vegas, Laughlin, Boulder, lan Mesquite, Clark County GGR ngluwihi $ 1 milyar plateau dhewe. Clark County casinos bebarengan menang $ 1,060,634 pungkasan sasi.

Taun Rekor liyane
Liwat telung kwartal 2022, Nevada lan Las Vegas kasino gampang ahead saka rekor jangkah padha nyetel mung setahun kepungkur. Nevada GGR ing 2021 luwih saka $ 13.42 milyar, sing ngluwihi taun spanduk negara sadurunge $ 12.85 milyar sing disetel ing 2007.

Januari liwat September, Nevada 312 kasino wis menang luwih saka $ 11 milyar.

“Kita wis telung sasi kiwa ing taun tanggalan, lan aku arep metu ing pang lan ngandika taun iki bakal ngluwihi taun kepungkur,” Lawton ditambahake.

Oktober wis mbentuk kanggo laporan revenue saben wulan liyane apik. Global Data SDY Gaming Expo (G2E) sing dianakake ing awal wulan iki minangka konvensi pribadi pertama saka pameran dagang tenda industri game wiwit pandemi COVID-19.

Nanging, Lawton cautions sing industri game Nevada pungkasanipun bakal nolak taun-liwat-taun.

Kabeh pasar bakal ngadhepi bandhingan sing angel kanggo masa depan sing bisa diramalake lan asil bakal suda saben wulan, lan kita ngarepake tingkat wutah moderat, ” ujare Lawton.

Nomer Pengunjung kanggo Southern Nevada bakal dirilis mengko minggu iki dening Las Vegas Convention lan Pengunjung Authority.